Missä mennään?

Heipä hei lukijat!

Kovaa vauhtia jo syksyä mennään ja meilläkin projekti etenee viikko viikolta. Teimme asiakkaani kanssa jokin aika sitten uudelleen kuntotestiliikkeet, jotka myös ihan alussa teimme. Kaikissa kolmessa lihaskuntoliikkeessä (kyykyt, punnerrukset ja vatsalihakset) oli tapahtunut selvää parannusta. Tässä vielä alla muutokset numeroina.

Kyykyt                Alussa:  11                   Nyt: 17

Punnerrukset    Alussa:   2                    Nyt:  7

Vatsalihakset     Alussa: 12                    Nyt: 14

IMG_0030

Todettakoon vielä, että kuntotestiliikkeissä oli aikaa tehdä toistoja 30s. Loputtomiin ei siis mahdollista ole määrääkään lisätä. Etenkin asiakkaani kehonhallinta sekä jalkojen voima ovat parantuneet ja hän on sen itsekin monissa eri tilanteissa huomannut mm. portaissa.

Portaista puheenollen, portaat ovat oikein oiva treeniväline. Olemmekin käyneet asiakkaani kanssa useamman kerran tässä kesän ja syksyn aikana portaissa treenailemassa. Porrastreeni on mukavaa vaihtelua tavalliseen kävelyyn tai juoksuun verrattuna ja sykkeen saa varmasti nousemaan. Sykkeen vaihtelu onkin juuri se, mikä saa rasvanpolton tehokkaasti käyntiin ja polttaa huomattavasti tehokkaammin rasvaa kuin vaikka tasavauhtinen juoksulenkki. Myös aineenvaihdunta lähtee kunnolla käyntiin ja pysyy tehokkaampana vielä monta tuntia treenin jälkeenkin!

IMG_0038

Ei siis muuta kuin reippaasti portaita ylös ja alas, kävellen, juosten tai vaikkapa hyppien. Vain mielikuvitus on tämän välineen kanssa rajana ja voit olla varma, että vaikka säät ovat jo kylmiä, et ainakaan muutaman minuutin jälkeen enää palele.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s